Matchday

TORSDAG DEN 10. NOVEMBER 09.30-13.30

Matchday åbner Frivilligdage – og det bliver med et brag af et arrangement torsdag den 10. november. Vi har inviteret alle eleverne fra 8.-10. klasserne på folke- og friskolerne i Ringkøbing-Skjern, og de får selskab af eleverne i 1.g på ungdomsuddannelserne. Også Teknisk Skole har meldt sin ankomst – så vi forventer at få besøg af omkring 2000 unge mennesker i Ringkøbing-Skjern Kulturcenter til Matchday.

På dagen møder de unge mennesker den frivillige verden i Ringkøbing-Skjern. Foreninger, organisationer og institutioner deltager for at vise, hvilke muligheder der er for at være frivillig. Muligheder, der er målrettet mod de unge, som gerne skulle blive inspireret og motiveret til at involvere sig i det frivillige arbejde.

For at skabe yderligere motivation har vi etableret et fagligt program for de unge også. Der vil således være forskellige oplæg fra spændende personer inden for frivilligheden samt en konkurrence for klasserne om emnet. Et af de programpunkter, der allerede nu ligger fast, er at folkene bag projektet "Vores Europa" kommer og fortæller om deres arbejde.

Med sine forskellige elementer er Matchday med til at styrke frivilligheden blandt unge mennesker – både her og nu samt i fremtiden.

For at runde dagen rigtigt af og sende de unge hjem med et ekstra stort smil på læben, har vi bedt stand up-komikeren Ruben Søltoft om at komme og optræde, inden Matchday slutter.

 

Når I tilmelder jer som udstiller, så bedes I under bemærkninger anføre, hvilken standstørrelse, I gerne vil have. Vi har to størrelser: 1x 1,5 meter eller 3 x 3 meter. Hvis I har specielle ønsker, så er I velkomne til at kontakte os.

Det er gratis at være udstiller på Matchday.