lørdag den 12. november

Frivilligfest

Frivilligfest

3-retters festmiddag + koncert // Kr. 250,-

Frivilligfesten indledes med en festmiddag. Deltagerne får en lækker tre-retters menu (drikkevarer er ikke inkluderet i prisen), mens der er programsat forskellige indslag undervejs. Aftenen slutter af med et brag af en koncert med Sanne Salomomsen, L.I:G.A og Johnny Deluxe.

Festmiddag // Kr. 150,-

Frivilligfesten indledes med en festmiddag. Deltagerne får en lækker tre-retters menu (drikkevarer er ikke inkluderet i prisen), mens der er programsat forskellige indslag undervejs.

Koncert // Kr. 150,-

Oplev en fantastisk koncert. Hit Orchestra sørger for musikalsk kulisse, når vi i løbet af koncerten får besøg af en stribe danske kunstnere, der med garanti sætter gang i festen. I løbet af aftenen møder vi således både Johnny Deluxe, L.I.G.A. samt ikke mindst Sanne Salomonsen.

LØRDAG DEN 12. NOVEMBER 16.30-01.00

Frivilligdagene kulminerer med en fest lørdag aften. En fest, hvor vi håber at kunne favne så bredt som muligt i den frivillige verden. For alle frivillige er inviteret.

Uanset om du er træner i den lokale idrætsklub, nørkler i Røde Kors, vagt til Ringkøbing Fjord Jazz Festival, formand i sogneforeningen, medlem af forældrebestyrelsen på dit barns skole eller noget helt andet, så er du velkommen til festen.

Det er Ringkøbing-Skjern Kommunes ambition at holde en frivilligfest i hver byrådsperiode. Sidste gang i var i 2011, og nu er det altså på tide igen. I denne omgang er det en del af Frivilligdage, og programmet er tilrettelagt på en måde, så der er noget at komme efter for de fleste.

Festen begynder med en skøn festmiddag i hal 1 i Ringkøbing-Skjern Kulturcenter. Middagen får plads til 750 siddende gæster, der ikke alene kan se frem til en lækker tre-retters menu og forskellige former for underholdning i løbet af middagen.

Man kan se frem til forskellige taler og indlæg, prisuddelinger og ikke mindst et musikalsk indslag eller to. I forhold til indslagene, kan vi fortælle, at Ann-Mette Elten og Niels Kirkegaard fra 80'er-bandet På Slaget 12 kommer og giver os alle sammen en dejlig minikoncert med nogle af de go'e gamle numre samt en fantastisk overraskelse.

Når festmiddagen er færdig, åbner vi for Skjern Bank Arena og byder velkommen til aftenens store koncert. Her har vi allieret os med Hit Orchestra, der løbet af aftenen får selskab af Johnny Deluxe, L.I.G.A. og ikke mindst Sanne Salomonsen.

Tiderne for aftenen kan du se her!

Ønsker du at deltage i festmiddagen alene, så koster det 150 kroner. Vil du med til koncerten efterfølgende, så er prisen ligeledes 150 kroner. Vælger du at tage med til begge dele, så er prisen 250 kroner.
Og husk så: for deltagerer i FrivilligBørsen, er festen gratis.