FrivilligBørs

TORSDAG DEN 4. oktober kl. 16.30

Meld dig som deltager i den 3. FrivilligBørs i Ringkøbing-Skjern Kommune.

I 2015 afholdt vi for første gang FrivilligBørs i Ringkøbing-Skjern Kommune. Det blev et forrygende arrangement, hvor 110 deltagere fra 60 forskellige foreninger og institutioner indgik over 80 aftaler.

Der blev indgået aftaler på tværs af offentlige og frivillige organisationer og mellem frivillige foreninger, der ikke før har samarbejdet.

Folk var kreative / inspirerede af stemningen og lavede aftaler med folk og vedrørende ting, de ikke selv havde tænkt på, før de stod på Børsen.

Den efterfølgende fællesspisning gjorde det muligt for folk at få netværket og udvirkede endnu flere aftaler. Også efterfølgende blev der lavet aftaler.

Som deltager i FrivilligBørsen er du automatisk tilmeldt til den efterfølgende festlige fællesspisning. Den behøver du altså ikke at melde dig til.

Hvad er en FrivilligBørs?

FrivilligBørsen er en møde- og markedsplads for enkeltpersoner, frivillige foreninger, virksomheder og offentlige institutioner.

I løbet af 1½ time etableres der partnerskaber og udveksles ydelser.

Der udveksles ikke penge på FrivilligBørsen - kun varer, kompetencer, ydelser m.m.

Ofte er vi ikke klar over, at andre har brug for dét, vi kan tilbyde, derfor kan disse ressourcer nemt gå til spilde. Andre gange ved vi ikke, hvor vi kan få hjælp til at udføre en idé. Det kan en FrivilligBørs være med til at lave om på.

FrivilligBørsen skaber i første omgang mulighed for små og praktiske aftaler, men på sigt danner Børsen grundlag for varige samarbejdsrelationer og udvidelse af deltagernes netværk.

 

Hvis du vil vide mere om FrivilligBørsen - så klik her!

 

Meld dig til ved at udfylde formularen nedenunder - du får efterfølgende tilsendt et skema i forhold til din deltagelse i FrivilligBørs.

Man må maksimalt tilmelde to deltagere per forening.

 

Tilmeld dig denne aktivitet

Indtast venligst dit navn.
Indtast venligst din e-mail.
Indtast venligst dit telefonnummer.
Indtast venligst et forenings-/virksomhedsnavn.