Foreningsmesse

LØRDAG DEN 12. NOVEMBER 10.00-14.00

Lørdag den 12. november åbner Frivilligdage dørene for foreningsmessen. Her har foreningerne, organisationerne og institutionerne mulighed for at præsentere sig for alle borgere i Ringkøbing-Skjern Kommune.

Programmet for foreningsmessen ser således ud:

10.00: Messen åbner

11.00: Onkel Reje

12.00: Mads  Nygaard

13.00: Erik Gundersen

Foreningsmessen bliver en aktiv messe, hvor det ikke nødvendigvis handler om at skaffe frivillige til det virke, udstillerne arbejder med. Det kan i lige så høj grad handle om at vise sig frem, om at få flere medlemmer – eller generelt være med til at gøre messen til en stor oplevelse.

Udover de spændende stande og aktiviteter, som udstillerne selv medbringer, er der arrangeret begivenheder for både børn, voksne og de frivillige selv. De voksne kan glæde sig til muligheden for at møde den tidligere speedwaykører Erik Gundersen samt Mads Nygaard, der i efteråret 2015 stod bag initiativet Venligboerne. Vi arbejder også på at få gjort det lidt ekstra spændende for børnene at være med.

For børn - og deres forældre - har Onkel Reje fra DR Ramasjang meldt sin ankomst, og det ser vi meget frem til!

For de frivillige er der også forskellige oplæg og workshops, så man ikke alene har muligheden for at komme hjem med nye medlemmer og frivillige, men også med ny viden.

Det er i øvrigt gratis at besøge foreningsmessen, hvilket også gælder for de oplæg og events, der måtte være en del af den.

Oplæg og workshops for de frivillige er arrangeret i samarbejde med DGI Vestjylland, mens en række af de andre foredrag er med Aftenskolesamvirket i Ringkøbing-Skjern som partner.

Når I tilmelder jer, så bedes I under bemærkninger anføre, hvilken standstørrelse, I gerne vil have. Vi har to størrelser: 1x 1,5 meter eller 3 x 3 meter. Hvis I har specielle ønsker, så er I velkomne til at kontakte os.

Det er gratis at være udstiller på foreningsmessen.